Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Muurinjecteren.be
banner image

Vochtbestrijding: mogelijkheden & prijzen

Om je vochtprobleem accuraat en definitief op te lossen is het belangrijk dat er een juiste diagnose gesteld wordt. De werkwijze van vochtbestrijding zal namelijk bepaalt worden naargelang de oorzaak van de vochtproblemen. Info over de soorten vochtbestrijding vind je in dit artikel.

 

doorslaand vocht in huis Opstijgend vocht bestrijden

Je hebt ongetwijfeld te maken met opstijgend vocht wanneer je last hebt van vochtige muren ter hoogte van het grondniveau. Het grondwater wordt opgenomen door de muren die vervolgens een weg naar boven zoekt. Voor dit probleem is de meest gebruikte oplossing het injecteren van de muren met een gel die vocht tegenhoud. Info over de werkwijze en kostprijs van het injecteren van muren vind je het in het artikel: Muren injecteren tegen vocht.

 

 

 

doorslaand vocht Vochtbestrijding in de kelder

De meeste mensen bewaren hun levensmiddelen in de kelder doordat het een koel karakter heeft. Het is jammer genoeg een ruimte waar de meeste problemen van vocht ontstaan. Zelf kan je beginnen met de vochtbestrijding te voorzien door een goede ventilatie en het impregneren van de muren. Heeft deze oplossing geen effect? Dan kan je overwegen om een kelderdichting te installeren. De kelder is zo zeker 100 % vochtvrij.  Lees meer over kelderdichting en vochtbestrijding.

 

 

 

vochtproblemen in muren Bestrijding doorslaand vocht

Heb je last van grote natte plekken op de muur? Dan heb je vast en zeker te maken met oudere muren die regen doorlaten. Door de muren te behandelen met onzichtbaar product die de regen zal tegenhouden, kan het worden opgelost. Deze techniek wordt ook wel het impregneren van muren of hydrofuge genoemd. De gevel bekleden is een andere vochtbestrijding mogelijkheid. Het is praktisch wanneer je de muur extra wil isoleren of de gevel een heel andere uitstraling wilt geven. Klik hier voor meer oplossingen.

 

 

 

Prijs berekenen van vochtbestrijding

Om zeker te zijn dat je de beste kwaliteit hebt aan een een scherpe prijs is het belangrijk verschillende offertes met elkaar te vergelijken. Zo kan je niet alleen prijzen vergelijken maar ook verschillende werkmethoden en materialen. Op deze pagina kan je gratis prijs offertes aanvragen voor vochtproblemen.

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde vochtbestrijder en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde vochtbestrijders